Hoi en welkom op mijn website!

Ik ben Sofie. Ik bedenk en creëer! Ik speel graag met verschillende materialen en houd er van om ongewone combinaties te bedenken en te maken, soms met humor en een knipoog. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar edelsmeden en het vervaardigen van sieraden. Na twee jaar cursussen gevolgd te hebben, ben ik in 2016 gestart met de beroepsopleiding edelsmid / beeldend kunstenaar in Zeist.

Op mijn website kun je zien wat ik zoal maak. Ik hou van nieuwe uitdagingen, dus mocht je een sieraad of object in gedachten hebben, dan kunnen we samen tot een ontwerp komen.

Heb je de wens om door mij een sieraad te laten maken, neem dan contact met mij op via het contactformulier.  

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een foto, object, of sieraad, voel je vrij om een bericht achter te laten in het contactformulier via de link of het menu.

Onder aan de pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je blijft dan automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen van soinflow. En mocht je geen mails meer willen ontvangen van soinflow dan kun je je ieder moment uitschrijven. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, mocht je die niet in je inbox krijgen, check dan ook je spamfolder!